• онлайн бизнес - изработка и цени

Висококачествен уеб дизайн и онлайн маркетинг. Интернет рекалама и сео оптимизиране. Mного изгодни цени SEO

Онлайн бизнес


Онлайн магазин (търговия в интернет)
Маркетинг и реклама на електронен магазин. Онлайн бизнес


За да бъде уебсайтът на електронната търговия успешен в днешното конкурентно предимство, трябва да се обърне внимание на няколко фактора. По-долу са изброени общите фактори, които подпомагат успеха на електронната търговия.

Софтуер за електронна търговия: WordPress, Shopify, Magento

Всяка платформа има свои предимства и недостатъци, включително сложността на използване, гъвкавостта, функционалността, управлението, мерките за сигурност, съвместимостта с трети части и т.н.

Уебсайтове за пазаруване: Amazon, Google

Храненето на вашите продукти до сайтове като Amazon и Google - да - струва пари, но това трябва да бъде претеглено срещу допълнителните генерирани продажби, както и увеличената експозиция за вашия eCommerce уебсайт.

Емисията / и може да бъде настроена така, че автоматично да забелязва промените в продуктите и категориите, които правите на уебсайта си за електронна търговия, и периодично да ги регенерира и изпраща отново до тези платформи за пазаруване.

Уебсайтове за сравнение на пазаруването: Newegg, Магазин, ShopBot

По същия начин с възможността да се хранят продуктите до сайтове като Newegg, Shop, ShopBot и други уебсайтове за сравнение на пазаруване, тук се прилага същата стратегия и моделиране на разходите.

Мениджъри на бюлетина: Монитор на кампанията, MailChimp

Чудесен начин да поддържате контакт с клиентите си - да ги актуализирате за нови продукти, продуктови гами и друга полезна информация или информация, фокусирана върху продажбите.

Тези системи варират от прости до сложни; позволяване на прости форми за регистрация чрез управление на пътувания на клиенти от началото на абонат, клиент през целия им жизнен цикъл. Някои позволяват интегрирането на данните за фуражите за продукти, които да се използват при управлението на определени видове бюлетин, като например изоставянето на кошницата. GDPR е важно съображение, за да сте сигурни, че следвате указанията, преди да изпратите съобщения.

Платформи за социални медии: Facebook, Twitter, LinkedIn

Друг чудесен начин за ангажиране на потенциални и съществуващи клиенти. Това може да е продажбите, обслужването на клиентите, разпространението на информация или общата ангажираност - социалните медии са задължителни за повечето предприятия.

Със социалните медии има редица предложения, свързани с достигането на желания пазар. Това включва както безплатни, така и платени форми на рекламиране на вашия уебсайт за електронна търговия. И всяка платформа привлича своя тип аудитория и потребител, така че проучете най-големия брой социални медийни платформи, за да откриете къде е вашата аудитория.

Мениджъри на кампании: HubSpot, Infusionsoft

Управлението на придобиването на нови клиенти стана по-сложно с броя на онлайн каналите, където те могат да бъдат достигнати или намерени. Информационните бюлетини, както и сметките за социални медии изискват управление с последователно послание и възможно най-лесно от административна гледна точка. Предложения като Hubspot и Infusionsoft се опитват да направят това възможно.

Реклама с плащане на кликване: AdWords, Amazon, Facebook, Twitter

Друг начин да достигнете до целевата си аудитория е да използвате рекламирането с плащане на клик. Отново има цена - но трябва да бъде балансирана спрямо продажбите / ангажираността, която вашият уебсайт за електронна търговия получава чрез тях. Обхватът на тези видове рекламни превозни средства е огромен от специални платформи като AdWords и Amazon, за да може да се предлага чрез уебсайтовете на социалните медии. Всяка от тях предоставя инструменти, контролни панели, отчитане и насочване по метрични данни и като социални медии аудиторията ви може да бъде достигната чрез конкретен PPC канал, затова направете някои изследвания / тестове.

Анализ: Google, MSN, Hotjar

Кой посещава вашия уебсайт за електронна търговия и какво правят, когато стигнат там. Кои страници се представят най-добре и които изискват вашето внимание, къде губите клиенти, кои страници не се конвертират.

Анализът на посещенията и ангажиментите в уебсайта ви може да ви помогне да насочите вниманието си към частите на платформата ви за електронна търговия, които изискват най-много работа.

Резюме:

Както можете да видите, списъкът с инструменти за електронна търговия е дълъг и много се нуждае от внимание. Като собственици на бизнес, ние имаме толкова много време през деня. Така че работете с горепосочените инструменти методично (те не са в определен ред), така че да можете да измервате резултатите от работата, която правите на всяка точка, за да откриете кои елементи са най-ефективни за вашия уебсайт за електронна търговия.

 


Уеб дизайн и изработка на уеб сайт
Мобилна версия (responsive). Фирмен уеб сайт, рекламен сайт, онлайн магазини уеб директория

Въведение в маркетинга на вашия онлайн магазин

Без значение колко прекрасни са вашите продукти, намирането на начини за насърчаване на потребителите да купуват от вашия онлайн магазин може да бъде предизвикателство.

С толкова много конкуренция там - особено ако се конкурирате с голям търговец на дребно - трябва винаги да се фокусирате върху начините да получите повече трафик към вашия онлайн магазин.

Ето 3 начина да развиете своя онлайн магазин:

1. Създайте непреодолимо съдържание

Публикуването на съдържание, което е ценно за потребителите ви, е идеален начин да привлечете хората към уебсайта си. Потенциалните клиенти са по-склонни да купуват от търговец на дребно, който публикува истински блогове, отзиви и статии.

Проучване, проведено от Gartner, водеща изследователска и консултантска компания, установи, че 84% от хилядолетията са използвали потребителско съдържание, за да вземат решение за покупка.

Освен това, ако предоставяте на читателите си ново съдържание, е по-вероятно те да се върнат към уебсайта Ви и да купуват от Вас повече от веднъж.

2. Фокусирайте се върху SEO

Когато създавате органично съдържание, вашите читатели ще се радват, че е важно да поддържате SEO предвид, ако искате да развиете вашия онлайн магазин. Органичният трафик означава, че посетителите ще намерят уебсайта Ви по начин, който не изисква да плащате за този трафик, за да Ви намери.

Например, ако сте написали книга за съвети за взаимоотношения, които искате да популяризирате, можете да създавате статии, съдържащи ключови думи като „съвети за връзките“ и „съвети за любов“.

Също така трябва да разширите своята кампания за SEO до:

• Включете описания на ключови думи в изображенията на продуктите

• Създайте карта на сайта и я изпратете до търсачките

• Напишете заглавия на страници и мета описания

Първо ще трябва да направите проучване на ключовите си думи и да работите върху насочването на ключови думи с ниска конкуренция, които все още получават достатъчно трафик, за да направят усилията ви полезни. Това е мястото, където един SEO експерт може наистина да дойде по-удобно.

3. Използвайте Google AdWords

Google AdWords е рекламна програма с плащане на кликване, която наистина може да ви помогне да генерирате трафик и води.

Цената на кликване варира, но дори един предприемач с ограничен бюджет може да си позволи да плати поне за малка кампания.

За кампания с импресии имате само плащане за реклама, когато някой кликне върху рекламата, извиква фирмата ви или преглежда видеоклипа ви, така че това е икономически ефективен начин да получите повече трафик.

Има няколко начина за използване на Google AdWords:

• Показвайте се в резултатите от търсенето с Google

• Промотирайте банерни реклами в Gmail или уебсайтове

• Създайте видеореклама за YouTube, насочена към аудиторията ви въз основа на конкретни критерии

Ще трябва да сте достатъчно квалифицирани, за да управлявате кампаниите си, да измервате резултатите и да правите промени, иначе няма да ви помогне да развиете своя онлайн магазин и може да се окажете много скъпо. Ако не сте сигурни, потърсете професионалист, който може да ви помогне да развиете онлайн магазина си чрез платен трафик.

Подобно на повечето маркетингови стратегии, трафикът към вашия онлайн магазин отнема непрекъснати усилия. Вашите конкуренти вероятно се съсредоточават върху същите техники, така че стойте пред играта, като измервате резултатите си и променяте това, което не работи.
Видове уеб сайтове (статични и динамични)
Уеб сайтове за електронна търговия, блогове, информационни сайтове, уеб сайт каталог, социални медии и други


Пазарувайте онлайн безопасно

Ако искате да пазарувате онлайн безопасно, не трябва да приемате безопасно пазаруване за даденост като нещо, което винаги е вярно. Вие също трябва да вземете предпазни мерки, напълно приемливо е да запазите финансовите си данни толкова безопасни, колкото и безопасни.

Създадените онлайн уебсайтове гарантират, че разполагат с достатъчно предпазни мерки, за да се уверят, че техните данни за клиентите, както и тяхната собствена репутация, се пазят в безопасност. Но дори да вярвате на надеждни уебсайтове, това не означава, че трябва да обмислите доверието в интернет сляпо. Злонамерените уебсайтове и хора правят кратка работа на хора, които твърде скоро се доверяват.

И така, как можете да осигурите вашата безопасност и да избегнете скъпоструващи и отнемащи време въздействия?

Адресът на уебсайта

Онлайн пазаруването не е нещо ново. Все пак изборът, който потребителите имат сега, е нещо съвсем ново. С отварянето на нови уебсайтове всеки път, когато знаете кой е добър, а кой не?

Най-простият начин да разберете това е като погледнете в сайта. Всички надеждни уебсайтове ще имат уеб-адрес (името на уебсайта в навигационната ви лента), който започва с „https“ или „http“. Това са просто уеб комуникационни протоколи (типове), които се считат за безопасни по международни стандарти и всеки уебсайт, който изисква да въведете лични данни, да не говорим за финансовите си данни, трябва да се придържат към някоя от тях.

Въпреки че това не е предпоставка, това показва, че уебсайтът се придържа към установените най-добри практики и по този начин може да бъде надежден. Така че пазарувайте онлайн безопасно и се уверете, че вашият любим уебсайт отговаря на тези стандарти. Ако не, не се тревожете, включете се в кеш за доставка, което също е нещо, което всички топ сайтове днес предлагат.

Плащане онлайн

Докато предишното ни наблюдение е хубаво да сте сигурни, че пазарувате онлайн безопасно, следващата точка е необходимост.

Така че, като продукт онлайн, прочетете неговите отзиви и се уверете, че харесвате това, което виждате. След това избирате да закупите продукта и да извадите кредитната си карта, за да я закупите онлайн. За приемане на плащания онлайн повечето уебсайтове ще отворят нов прозорец или ще ви пренасочат към специален прозорец, който ви моли да въведете данните за картата / идентификатора на защитената транзакция (обикновено генерирани за всяка транзакция).

Но преди да въведете данните си, трябва да спрете и да проверите дали адресната лента показва затворена икона на заключване, която е маркирана в зелено точно преди адреса на уебсайта.

Ако тази икона липсва, или вместо това се показва отворена ключалка (обикновено оцветена в сиво), не плащайте онлайн през този портал. Това показва, че връзката не е защитена и че комуникацията може да бъде получена от трета страна, ако реши да слуша.

Трябва да изберете друга опция за плащане или да се включите за доставка на кеш, а в такъв случай, ако искате да пазарувате онлайн безопасно.

Пазаруване в App

Повечето уебсайтове, които приемат онлайн пазаруване портали също предлагат своите услуги на смартфон заявление. Транзакциите в приложението може да са по-сигурни от транзакциите в интернет. Но трябва да имате предвид, че надеждността на уебсайта трябва да влияе директно върху избора ви да плащате онлайн чрез приложението. Така че очевидно не изтегляйте приложението за съмнителни или сенчести уеб страници.

Трябва също така да отделите малко време и да прочетете няколко прегледа, преди да изтеглите приложението от App Store (за смартфони на Apple) или от Google Play Store (за устройства с Android). Влезте само в приложения, които имат добра оценка и са били изтеглени много време. Уверете се, че сте прочели няколко прегледа, за да разберете дали приложението ви принуждава да оценявате, преди да можете да използвате приложението (тактика, която някои злонамерени приложения могат да използват).

 


Видове уеб сайтове (статични и динамични)
Уеб сайтове за електронна търговия, блогове, информационни сайтове, уеб сайт каталог, социални медии и други


Тъй като индустрията за електронна търговия променя още една година извън календара, търсенето на тенденции за тенденциите в електронната търговия за 2018 г. достига нов връх. Независимо дали сте водеща компания за разработка на уебсайтове за електронна търговия, потенциален предприемач, който се опитва да разбере как да създаде онлайн бутик, консултант за онлайн пазара или просто клиент, който е гладен за повече, ще бъде изключително интересно да разгледайте това, което 2018 е за всички нас.

Ето какво смятаме за най-важните тенденции за електронната търговия за 2018 г. Ние ги групирахме като (а) насочени към клиента тенденции, (б) насочени към технологиите тенденции и (в) насочени към ангажиментите тенденции.

Тенденции, фокусирани върху клиентите: -
1. Клиентите ще очакват повече -За да започнете, клиентът ще очаква чист, свободен от бъгове сайт, плавно пазаруване и ще има ясна политика за връщане / възстановяване без какъвто и да било нелоялен печат.

След това клиентът знае, че големите данни са изминали дълъг път. Следователно, клиентът ще очаква да спестиш времето си, като знаеш нейните модели на пазаруване: й предложи подходящия продукт, в точното време, на подходящата цена.

2. Превози и гъвкавост ще бъдат ключови компании за електронна търговия, които могат да преместват стоки в момента, в който клиентът направи поръчка и въпреки това таксуват нула или незначителни такси за доставка, които ще спечелят с по-голяма разлика. В тази конкурентна среда компаниите за електронна търговия трябва да бъдат иновативни в оптимизирането на своите доставки на последната миля.

2018 г. може да видим много компании за доставка на безпилотни самолети като Flytrex, които стартират дейността си, както и основни логистични компании като DHL и UPS ще инвестират повече в услугите за доставка на безпилотни самолети, за да станат достъпни за собствениците на магазини за електронна търговия.

Тенденции, фокусирани върху технологиите: -
1. Изкуственият интелект ще расте с изкуствен интелект, ще видим увеличеното използване на обработката на естествения език, което в крайна сметка ще доведе до значително по-добри резултати от търсенето. След това ще видим, че AI проследява поведението на клиента (или изоставянето на количката) на много по-дълбоко ниво, отколкото хората са способни. С това, AI ще доведе до изключително ефективен и продуктивен процес на продажби, защото той ще генерира реални, високи стойности за електронна търговия.

До края на тази година ще видите, че обажданията на клиентите ще бъдат намалени и те ще използват тази форма на контакт все по-малко време. Вместо това клиентите ще купуват продукти и услуги и ще правят поръчки и искат подкрепа чрез Chatbots.

2. Разширената реалност ще се разрасне твърде-само няколко лета назад, Pokemon Go показа колко вълнуващо Augmented Reality (AR) може да стане.

Докато ИИ е насочена към по-бързо и по-ефективно взаимодействие и процеси, АР се фокусира върху използването на продуктите и приложенията. Ако клиент търси, да речем, ваза за цветя, AR ще постави изображението на ваза в цифрова стая, така че клиентът да може да види как изглежда по отношение на другите обекти в стаята. Ако клиентът търси слънчеви очила, те могат да качат селфи и AR ще дигитално насложи слънчевите очила на селфито, за да помогне на клиента да види как ще изглеждат с очилата.

3. Ще бъде мултиплатформен, мулти-устройствен свят - без значение какви други метрики получавате, ако вашият магазин не реагира, няма шанс да спечелите битката през 2018 година.

Повечето клиенти започват търсенето си на едно устройство и правят покупка от друга. Ако видят значителни промени, когато сменят устройствата, ще ги свалят и вероятно ще ги отблъснат. Това означава, че ще трябва да пазите всичко, от описанията на продуктите и търсенията за навигация, последователни и последователни, независимо от устройството и неговата платформа.

Тенденции, насочени към ангажираност: -
1. Значението и гъвкавостта на електронната поща ще продължат да растат - с всички инструменти за маркетингово съдържание, електронната поща е висока. Според CampaignMonitor в доклада си за 2016 г. всеки долар, изразходван за имейл маркетинг, извлича възвръщаемост на инвестициите от $ 44 - или 4400% възвръщаемост!

През 2018 г. използвайте анализи за изграждане на по-добре насочени маркетингови кампании. В зависимост от това дали е случаен посетител, клиент, който прави първата си покупка, или лоялен клиент, който се връща, имейлите ви ще се променят. Имейлите ще изпълняват различни функции - от продажба до ремаркетинг - до повторно включване и те стават все по-мощни.

2. Анализът на данните ще подобри маркетинга във всеки етап, тъй като сложните анализи вече могат да предоставят данни за всяко действие, предприето или неприето от посетители и клиенти. Например, всяка водеща компания за развитие на електронната търговия на Magento може да ви помогне да настроите анализа за вашия сайт за подобрена оптимизация за търсачки (SEO). Въпросът е как компаниите за електронна търговия ще използват това богатство от данни.

3. По-добро съдържание, да, но видео? Ако има дузина онлайн магазини, които продават подобни продукти на сравними цени, клиентът ще купува от магазин, който се отличава с ангажираност. И тази ангажираност ще дойде от персонализирано, „съхранено“ съдържание. В следващата година ще видим съдържание, което е по-добро не само от продажбите, но и навсякъде.


Видове уеб сайтове (статични и динамични)
Уеб сайтове за електронна търговия, блогове, информационни сайтове, уеб сайт каталог, социални медии и други


Въпреки че днес има поредица от платформи за електронна търговия, изборът на една от тях изисква максимална предпазливост и определено е изключително предизвикателство, както и отнема много време. Е, вместо да се чувствате безпомощни и да харчите пари за професионална помощ, собствениците на бизнес трябва да си купят време и да прегледат следната информация, където съм написал някои важни съвети, за да направя този сценарий много по-лесен.

• Всеки съвременен предприемач желае да получи повече трафик, реализации и продажби, които са възможни чрез разширяване на бизнеса. Необходимо е да се избере платформа за електронна търговия, която има потенциал да се развива с организация и успешно да отговаря на тестовете и изпитанията, които се появяват по пътя.

• При вземането на решение за платформа, вземете предвид бюджета. Докато някои от опциите имат изключителни характеристики, някои от тях могат да бъдат закупени на изключително ниска цена. Е, предприемачите трябва да проведат всеобхватно проучване и да открият перфектно сливане на качеството, както и достъпността.

• Винаги трябва да се опитвате да избирате решения, чиито перспективи могат да бъдат променени, като се включат невероятни компоненти за проектиране. Това е така, защото освен че е функционален, дигиталният магазин трябва да има привлекателен външен вид и само тогава може да достигне до по-голяма част от населението.

• Един от най-важните фактори, които трябва да имате предвид, е потребителският опит. Електронната търговия е изключително конкурентна арена и собствениците на бизнес могат да постигнат успех, само ако се съобразяват с различните нужди и очаквания на съвременните клиенти, като им помагат да пазаруват безпроблемно. По този начин следете за платформи, които биха могли да ангажират потребителите за продължителни периоди и да ги убедят да се върнат.

• Продажба на продукти и услуги онлайн е трудна работа и човек може да посрещне просперитета само чрез няколко необходими инструменти. Платформи за електронна търговия с поредица от най-добри функции като перспективата за управление на бекенда, поведенчески отстъпки и предлагани продукти най-сигурно се увеличават при поискване.

• Няма значение дали сте експерт или любител, решение трябва да даде необходимата помощ на всички. Преди да вземете решение, проверете дали платформата има опции за поддръжка като чат на живо, онлайн документация, форуми и др.

• Сега последният аспект, който трябва да се има предвид, е коефициентът на безопасност. Решението, което собствениците на бизнес предпочитат, трябва да осигури максимална сигурност, особено под формата на криптиране на данните на клиента. Проверката на пълномощията и регистрацията от PCI или индустрията за разплащателни карти са основни неща, които трябва да направите.

Сега, когато всички мои читатели са запознати с основните съвети, не се колебайте да ги държите в ума си при избора на платформа за електронна търговия.

 


Е-търговия - онлайн бизнес. Интернет бизнес - маркетинг и реклама. Електронна търговия