• seo оптимизация - изработка и цени

Висококачествен уеб дизайн и онлайн маркетинг. Интернет рекалама и сео оптимизиране. Mного изгодни цени SEO

Seo оптимизация


1. Seo оптимизация. Сео линкове - оптимално количество текстови връзки
Сео оптимизиране - подобряване на позиции в търсачките и повишаване на трафик


Изграждането на атрактивен дори красив е целта на повечето дизайнери на уебсайтове. Понякога ефективността на уебсайта намалява. Трябва да имаме предвид, че целта ни е не само да имаме красив уебсайт, който ще накара хората да искат да останат и да се огледат и да се насладят, но също така и уебсайт, който ще бъде полезен на двигателите при определянето на нашия уебсайт или за какво тя е уместна за.

Уди Манбер, вицепрезидент на Google, който следи за качеството на търсенето, в отговор на въпрос за съдържанието на уеб страниците, който се развива, за да бъде по-приятелски настроен към търсачките, обясни: "Това определено все още липсва. Иска ми се хората да положат повече усилия, за да мислят за това как другите хора ще ги намерят и поставяне на правилните ключови думи на техните страници. " Популярна механика - 16 април 2008 г.

Оптимизацията за търсачки или SEO е може би най-важният начин да насочите трафика към вашия сайт, тъй като това води до подобрено разположение на търсещите машини. Оптимизирането на ползите от добре проектиран уеб сайт ще доведе до много повече трафик към сайта, като по този начин ще се генерира доход за компанията, публикуваща уебсайта. С този факт обаче, оптимизирането на уебсайта ви може да ви струва хиляди долари, ако не сте опитен в тази област. Добрата оптимизация на търсещите машини, която води до подобрено разположение на търсачката, от друга страна, ще ви донесе много по-висока възвръщаемост от инвестицията на време или пари, които сте вложили в нея.

Моята цел в тази статия е да ви дам основите на оптимизацията за търсещи машини, така че да можете да я разберете и да я включите, за да ви помогне да изпълните задачата си. Това ще ви помогне да подобрите своята релевантност и класиране на търсачките за възможно най-добрите резултати чрез доказани техники за оптимизация на търсачките.

Какви са основните грешки в дизайна

Първо е важно да се помни, че търсачките са машини и четат думи, които не виждат изображения или картини. Най-често срещаните грешки от гледна точка на оптимизацията за търсещи машини са:

Създаване на уебсайт изцяло във Flash (TM)
Изображения без alt тагове
Минимално или несъществуващо мета заглавие или маркер за заглавие

Flash (TM) на търсачките е точно като изображение, което е невидимо, въпреки че Flash (TM) може да улови интригата на зрителя, че няма да помогне на търсачката да знае за какво е Вашия уебсайт. Докато текстът се показва като част от Flash (TM), аз ще бъда богат по ключови думи и информация, която ще бъде напълно изгубена за търсачките и ще останете незабелязани. Flash (TM) и снимки могат да се използват за подобряване на уебсайт, но сайтът трябва да има текст, за да се създаде уместност за търсачките.

В същия смисъл изображенията също са невидими, но можем да включим alt тагове, които ще дадат на търсачките представа за това какво ще види зрителят. Всъщност alt таговете могат да бъдат много полезни, тъй като търсачките ще поставят малко повече акцент върху текста в alt таговете. Не прекалявайте с помощта на ключови фрази в alt таговете, но използвайте някои, за да им помогнете, когато е уместно.

Заглавието маркер, както и обсъждане по-късно е важно място да се каже на търсачките какво вашата уеб страница е всичко.

Къде да започнем?

Защо оптимизацията за търсещи машини (SEO) е толкова важна? SEO е важно, защото това ще направи сайта ви подходящ за ключовите Ви думи по време на процеса на класиране в търсачката и ще доведе до подобрено класиране на търсачките. Това е причината, поради която някои фирми наемат SEO компания за тази задача.

Можете да получите информация за услуги, свързани с ниски цени, навсякъде в интернет. Въпреки това, някои от тях наистина ви показват как да изработите евтин план за подобрено разположение на търсачката. Някои компании дори ще използват остарели техники, които могат да забавят процеса. Добра оптимизация на уеб сайтове трябва да ви помогне да започнете да подобрявате класирането на търсачките на вашия уебсайт и да започнете да карате трафик към него в рамките на няколко дни или седмици със скъпи процеси.

Оптимизацията за търсачки започва оптимално на уебсайта Ви, докато планирате и го изграждате. Ако не е направено първоначално не сте твърде късно, можете да го направите, след като сте го построили и да се върнете назад и да го ревизирате, за да подобрите експозицията към търсачките и все пак да доведе до подобрено разположение на търсачките. Той се състои от следните елементи, наричани "оптимизация на място".

Изследване на ключови думи - избор на основни и вторични ключови думи, които ще използвате на вашия уебсайт или уеб страница
Въвеждане на ключовите думи естествено в важни елементи в заглавната част и тялото на уебсайта.

Изследване и използване на ключови думи

Да започнем първо с изследване на ключови думи. Защо е важно изследването на ключови думи? Изследването на ключовите думи ни помага да намерим ключовите думи, които ни свързват с нашата целева аудитория. Това са думите, които искаме да използваме на нашия уебсайт по различни начини за изграждане на актуалност на нашата уеб страница, така че когато търсачките намерят нашия уебсайт и да прегледат / обхождат нашите страници, те ще ни индексират за тези ключови думи. След като това се случи, тогава, когато тези ключови думи бъдат въведени в търсачката от потенциални клиенти, търсачката ще покаже нашия сайт в резултатите от търсенето, което ни свързва с нашата целева аудитория.

В идеалния случай ще използвате обратен инструмент за търсене, който ще ви позволи да въвеждате думи, които смятате, че са ключови думи, които хората ще търсят и които ще ви кажат колко пъти са били търсени тези ключови думи за определен период от време. В зависимост от инструмента, който използвате и базите данни и търсачките, до които имат достъп за резултатите от търсенето си, ще получите различни номера в обратните резултати от търсенето. Вашият професионалист за оптимизация на търсачките ще знае и има достъп до тези инструменти и кои са подходящи за специфични приложения. Тези инструменти могат значително да ускорят процеса на оптимизация на място, което води до по-бързо подобряване на разположението на търсещите машини.

Един от инструментите, който можете да използвате за ръчно изследване, е http://www.keyworddiscovery.com/search.html Инструментът за търсене на думи за откриване на ключови думи за безплатно търсене. Ще ограничите резултатите до 100 ключови думи за всяко търсене. Друг инструмент за ръчно търсене е http://tools.seobook.com/general/keyword Инструментът за предложения на SEOBook.com. И двете от тези ръчни инструменти за обратно търсене ще ви позволят да намерите ключовите думи, които хората въвеждат в търсачките и колко пъти са търсили. Запомнете, ключовите думи са как се свързваме с нашата целева аудитория.

Как да използвам ключовите си думи След като идентифицираме ключовите думи, следва да знаем къде и как да ги използваме за подобрено разположение на търсещите машини. Първото и вероятно най-важното място за използване на нашите ключови думи би било заглавието на вашия сайт . Маркерът за заглавието се появява в заглавната част на страницата и е първата възможност, която трябва да кажем на търсачката за какво се отнася нашата страница.

Заглавният маркер трябва да е с дължина от 60 до 80 знака и да използва една или две от най-важните и / или подходящи ключови думи за тази страница и евентуално името на домейна на уебсайта Ви, особено ако името на домейна Ви включва ключови думи в него. Информацията за заглавието на заглавието се показва в синята заглавна лента в горната част на прозореца и също се използва като заглавие на малката ви обява, когато уебсайтът ви се показва в естествените или органичните резултати от търсенето.

Мета описанието трябва да бъде около 2 - 3 изречения или до около 200 знака, които описват за клиента и търсачката за какво се отнася уеб страницата. При естествените или органични резултати от търсенето това описание ще бъде първият избор за текста, който търсачката показва под заглавието. Това описание не се появява на страницата на уебсайта, когато уебсайтът се показва за посетителя, но може да се чете от търсещата машина и се използва предимно в резултатите от търсенето.

Трети мета маркер е мета маркерът на ключовите думи, който също не се показва на посетителя на уебсайта. Мета маркерът за ключови думи е пренебрегнат от ранните методи за оптимизация на търсачки, но тъй като е бил злоупотребяван от разработчиците на уебсайтове, рядко се използва от търсачките. Все още използваме мета маркер за ключови думи, но повечето търсачки го игнорират поради тези предишни злоупотреби. Някои търсачки все още могат да го оценят и никога не знаете кога търсачките могат да започнат да я използват отново. Мета маркерът за ключови думи е просто списък с до 12 ключови фрази, разделени със запетаи.

Примерът по-долу изключва ъгловите скоби, тъй като тази статия е написана в HTML, но ъгловите скоби са по-малки и по-големи от знаците.

" meta content =" Представени са основни концепции за оптимизация на търсещи машини, които да дадат на собствениците на бизнес и разработчиците на уебсайтове и разбирането на добри техники за SEO ... "name =" описание "/ ", затворено в ъглови скоби.

" meta content =" ключова фраза 1, ключова фраза 2, ключова фраза 3, ... "name =" ключови думи "/ ", затворени в ъглови скоби

Използваните в заглавието, описанието и ключовите думи ключови думи сега трябва да се използват на страницата, за да се утвърди в търсачката, че страницата ви е всъщност за това, което казахте на търсещата машина, че страницата ви е подходяща. Ако търсачката не вижда нито една от ключовите думи на страницата ви, тя може само да приеме, че страницата ви не е свързана с думите, които сте използвали в заглавието, описанието и ключовите думи в заглавната част на уеб сайта.

Сега, когато знаем, че се нуждаем от текст на страницата, как можем да използваме този текст, за да подчертаем уместността на ключовите думи на страницата? Механизми като заглавните маркери за заглавия с помощта на ключови думи ще придадат по-голямо значение на ключовите думи. Хипервръзките, където текстът на котвата е ключова фраза, ще добавят значение за ключовата дума и тъй като текстът на котвата и свързаната с тях препратка към хипервръзката се индексират от търсачките, като се използва ключова фраза като привързан текст както на уебсайта, така и на външния маркетинг увеличаване на класирането за тази ключова фраза. Bolding и курсив също обръщат внимание на ключовите думи за търсачката. Всяка страница трябва да има достатъчно текст, за да позволи на тази страница да покаже значението на ключовите думи, които се показват в заглавната част на страницата, на търсачката, ако трябва да се постигне истинска оптимизация за търсещи машини.

Да разгледаме някои от другите етикети, споменати в предишния параграф. Заглавните маркери предупреждават търсачката за по-важен текст на страницата, подобно на заглавието на страницата на вестника на читателя. Заглавният маркер е етикет, който съдържа "H" и число между 1 и 7. Колкото по-малък е номерът, толкова по-голям е текстът и по-важното е за търсачката. H1 таговете могат да бъдат форматирани с помощта на шрифт тагове, за да контролират размера или .css файловете, за да контролират форматирането.

Хипервръзките се състоят от поне два компонента. Първият компонент е дестинацията на връзката, представена от термина "href", отнасяща се до препратката за хипервръзка и текста на котвата, разположен между началните и крайните маркери за закрепване. Анкерният маркер е "а" в ъглови скоби и завършва с "/ a" в ъглови скоби. Началният маркер също така включва справка за местоназначението. Не забравяйте, че можете да използвате ключова фраза вместо думата home, за да посочите началната си страница. Тази ключова фраза би била връзка и би помогнала да се изгради релевантност за Вашия уебсайт за тази ключова фраза.

Като използваме тези структури в комбинация по естествен начин, ние можем да помогнем на търсачката да разбере за какво се отнася нашата страница и също така да създадем страница, която е функционална за потребителя.

За да оптимизирате уебсайта си добре за търсачките, трябва да използвате уникални мета тагове на всяка страница на вашия сайт. Ключовите думи трябва да се използват в:

Заглавният таг - голяма три
Мета Описание
Мета ключови думи
Header tag - голям три
Отварящ параграф - около 4% плътност
Alt тагове на всички изображения и използване на ключови думи на около 3 изображения на страница
Линк / котва текст или хипервръзки - голяма три
Тяло на страницата - около 4% плътност (видим текст)
Затварящ параграф - около 4% плътност

Те трябва да се използват по такъв начин, че да се чувстват естествено на страницата. Ако страницата е неудобна, потърсете начини за преформулиране на информацията на страницата и се уверете, че не налагате твърде много ключови думи. Това в комбинация с други дейности за изграждане на страницата ви ранг са най-добрите начини да получите вашата страница, изброени на страница една от търсачките.

Тези стратегии са това, което наричаме оптимизация на страницата. Всяка страница трябва да има своя собствена уникална оптимизация на страницата за съдържанието на тази страница. Не правете грешката да използвате същото заглавие, описание и мета маркери за всяка страница на сайта си.

Използването на тези стратегии във връзка с дизайна на уебсайта ви значително ще подобри разположението на вашата търсачка.

Karl Bennion е собственик на SEO Expert Pro , компания за оптимизация на търсещи машини, специализирана в подобряването на търсенето . Карл работи за компании в графичната и компютърната индустрия като Evan и Sutherland и Sun Microsystems и сега се фокусира върху оптимизирането на търсачките.

 


2. Seo оптимизация. Сео инструменти - най-качествените инструменти за Вашият сайт
Seo оптимизиране - оптимизация на бизнес сайт. Оптимизиране на текстово съдържание

Търсачката за маркетинг се нуждае от нова локална функция за оптимизация на търсачките, за да привлече по-добри резултати от Google, Yahoo и Bing. Услугите за оптимизация на маркетинговия маркетинг са променили приоритета с оптимизацията на локалните търсения на Google, поради което много от уебсайтовете на първите страници отпадат. Тази местна маркетингова възможност означава, че търсенето на пазара може да бъде постигнато чрез по-ефективна локална оптимизация на търсачките, позволяваща по-малък брой сайтове да се виждат на много страници. Местният маркетинг на Google за местни места има приоритет на уебсайтовете, използващи локална оптимизация и оптимизация на адреси. Ако вашият бизнес е по-близо до показалеца на Google Maps, това може да означава по-висок ранг за вашия уебсайт. Маркетинг в социалните медии, директория, преглед на резултатите. По-долу е представен пример за местно индексиране на търсенето, местни сайтове за социални медии.

лай
CitySearch
InsiderPages
YahooLocal
DealerRater
JudysBook
TripAdvisor
Edmunds
Zagats.com
OpenTable

Също

Urbanspoon
DemandForce
Kudzu
Yellowbot
CityVoter
DexKnows
SuperPages
MenuPages
LilaGuide
Vitals.com

Маркетингът в търсачките се основава на структурата на връзката или популярността на връзките с връзки, идващи от външни източници. Локалният маркетинг за търсачки сега разчита повече на местните социални медийни връзки, за да класира уебсайтовете и местните социални медии. Маркетингът в социалните медии може да използва местния маркетинг с места в Facebook, Google места, Google карти и местни туитове от Twitter. Каква е най-добрата SEO стратегия? Търсачката за оптимизация и на страницата ключови думи е бившата стратегия и докато много напоследък препратки са основният фокус на услугите за оптимизация на търсещи машини, сега един сайт казват за "козметична хирург маркетинг компания" или "адвокат SEO компания" може да постигне страница един резултати с малко количество препратки. Google разглежда местните уебсайтове като yelp, yahoo local и местните обяви, Google maps и местните уебсайтове за социални медии като основна връзка с местния бизнес. Пластична хирургия, адвокати, адвокати, адвокатски кантори са всички жизнени местни бизнес услуги, които ще се възползват от местните SEO.

Местната оптимизация за търсещи машини все още е най-подходяща за поддържане на уебсайт, оптимизиран за ключови думи, извън нуждите на местния маркетингов маркетинг. SEO услугите ще предлагат местни обяви като част от техните услуги, но много от тях само осигуряват най-очевидната карта, оптимизация на Yahoo. Маркетингът на социалните медии, заедно с оптимизацията за локално търсене, е достигнал точка на равняване на много стратегии за SEO. Търсачката маркетинг или SEM също е кандидат за местна маркетингова стратегия за търсачки. Търговият маркетинг може да завърши с олово поколение за професионални услуги, казват адвокат или лекар, пластичен хирург. Тези услуги изискват Local SEO да приземят потенциалния клиент на сайта и след това да продължат действително да продават услугите. Как се прави това? Клиентът води до продажба на клиенти, което е симбиотична стратегия, включваща познанията за услугите, надеждността и ценообразуването, за да привлече клиента към възможно най-добрите услуги.

Ако вашите услуги осигуряват най-добрия възможен сценарий за клиента, продажбите се случват. Какво може да бъде простото търсене в интернет от потенциален клиент, който иска да каже "най-добрата SEO компания" и да ги намери на Google Maps и след това да погледне на SEO фирмите прегледи на yelp или видео урок в YouTube означава, че клиентите последно спиране може да бъде действителният уебсайт те все още се интересуват от вихъра на опита, резултатите и цената на SEO. Локалното търсене SEO е може би най-ефективната локална оптимизация. Конкуренцията с огромен бюджет SEO беше сериозно предизвикателство само преди няколко месеца. Също така аутсорсингът на SEO се е променил толкова, колкото търсачките могат да видят местните IP адреси и това, което очевидно е неамерикански или американски IP адрес. Какво означава това за SEO? Това означава, че SEO услугите от чужбина не могат да използват местния маркетинг за търсене, както преди, но също така означава, че социалните медии, използвани от външни SEO, не могат да смекчат локалното индексиране като САЩ. IP може.

SEO в много по-големи градове може да се адаптира към местната оптимизация за търсене, заедно с маркетинга в социалните медии, видео маркетинга, мултимедийното подобрение, не само да класира страниците по-високо, но и да генерира реално клиентско преобразуване и продажби в интернет. Фирми за оптимизация на търсенето, които не предоставят видео продукция, локална оптимизация на търсенето и маркетингови услуги в социалните медии, са изложени на риск да оставят клиентите си на студено по отношение на местните лидери и познания за марката. Видео маркетингът Facebook маркетинг и актуализации в реално време на Twitter допринасят за създаването на доверие и информираност на потребителите. Видео продукцията и информационните маркетингови стратегии поставят тон за създаване на авторитет във вашата област. Клиентите искат да знаят с кого се занимават по важни правни и медицински въпроси. Видеото може да донесе истинско доверие и познаване на марката, така че изборът на клиентите да бъде "да гледате" или "да продължите напред" по начин, подобен на това да давате консултация без кавга.

Ако потенциалният клиент види лицето ви, харесва това, което чуват, че следващият контакт ще бъде силен. Ако потенциален клиент е решил, че просто не харесва лицето или поведението си, това би било загуба на време за консултация. SEO услугите изобилстват из целия интернет за търсенето на "най-добрата SEO компания", но като се вземе предвид практичността, клиентското доверие и препоръките на клиентите, както и ценообразуването за почти всички услуги, ние сме най-добрият избор за местен маркетинг за търсене, локална оптимизация, маркетинг на социални медии и SEO

Стивън Лест е консултант по интернет маркетинг със седалище в Лос Анджелис, който работи с клиенти по най-добрите практики за оптимизация на търсачки за местния бизнес маркетинг. Локализираният маркетинг на търсачките стана още по-значителен от 2011 г. насам с последните промени в индексирането в алгоритмите за търсене. За локална Лос Анджелис SEO компания се свържете с Локален SEO Лос Анджелис, предлагащ рентабилен местен специалист по оптимизация на търсачки в географско насочване за оптимизация на уеб сайтове за оптимизиране на уебсайтове на малкия бизнес в Лос Анджелис.
3. Seo оптимизация. Наблюдение и анализ - статистика в реално време и анализи
Seo оптимизация - оптимизиране на онлайн магазин. Анализиране и оптимизиране на уеб сайт


Оптимизацията за търсачки, която често се нарича SEO, е процесът на увеличаване на количеството и качеството на генерирания трафик към уебсайт или друг интернет базиран имот от естествените / органичните резултати за класиране в търсачките за конкретни думи, наречени ключови думи. За тази статия ще използвам термина уебсайт, за да се позова на всички базирани на Интернет свойства.

Популярността и важността на оптимизацията за търсещи машини се основава главно на факта, че статистическите данни са доказали отново и отново, че колкото по-висок е даден уебсайт, класиран в резултатите от класирането в търсачките, толкова по-вероятно е хората да кликнат върху връзката към уебсайта и да го посетят уебсайтът.

Освен това през последните десетилетия маркетинговите проучвания показват, че качеството на посетителите, които търсачките доставят на уебсайтове, традиционно се нарежда като най-доброто или един от най-добрите източници на трафик за уебсайтове по отношение на реализациите на уебсайтове за продажби, регистрация или други определени маркетингови цели. за уебсайтове.

Терминът SEO във връзка с оптимизацията за търсачки също се използва понякога, за да се отнася за оптимизатори на търсачки, които са консултанти, които управляват и улесняват разработването и завършването на проекти за оптимизация на търсачки за своите клиенти. Също така, тези лица могат да бъдат служители, които извършват SEO проекти в къщата за своите работодатели.

Оптимизаторите за търсачки могат да предоставят услугите си изключително за оптимизация на търсачки или като част от пакет, който включва други маркетингови услуги.

Като цяло, SEO е създаден като метод за подобряване на резултатите от търсенето в сайтовете. Освен това, в основата на провеждането на оптимизацията за търсачки, има два основни метода, използвани за оптимизиране на уебсайтове, които са оптимизация на място и извън площадката.

Както подсказват понятията, оптимизацията на място включва използването на техники, които са насочени директно към уебсайта, а оптимизацията извън обекта включва аспекти, които оказват влияние върху уебсайт, който не е директно на уебсайта.

Причината, поради която оптимизацията за търсещи машини има забележим ефект от подобряването на класацията на уебсайта е, че всички търсачки имат в основата на съществуването си компютърна програма, която се нарича "алгоритъм". Тази програма управлява до голяма степен почти всички различни операции на търсачките.

По този начин, SEO се използва от физически лица и фирми за оптимизиране на уебсайтове за резултатите от класирането на търсачките въз основа на възприемани или действителни познания, свързани с функциите, указанията, извлечените данни от уебсайтове и инструкциите, използвани от алгоритмите на търсачката за определяне на класирането на уебсайтове за търсене или ключови фрази.

Това, което прави оптимизацията на търсачката много предизвикателна е фактът, че всяка търсачка има алгоритъм, създаден специално за собствената си търсачка; така че всеки алгоритъм е уникален и класира сайтовете, използвайки различни критерии и фактори и / или поставя различни нива на важност на критериите и факторите.

Освен това, търсачките много защитават алгоритмите си; така че всички аспекти на операциите на алгоритмите са строго охранявани. Следователно, алгоритмите винаги се променят от време на време, за да не се допусне някой да определи точния или близък до точните фактори и критерии, използвани за класиране на уебсайтовете в резултатите от класирането им.

Колкото по-добре индивидът може да прецени как алгоритмите на търсещите машини определят резултатите от класирането си в търсачките, така и да използва оптимизацията за търсещи машини, за да оптимизира уебсайтовете въз основа на резултатите от оценката си, толкова по-голяма е вероятността индивида да подобри класирането на уебсайта чрез използването му. на оптимизация на уеб сайтове.

 


4. Сео оптимизиране - оптимизация на блогове. Статистика и анализи в реално време
Seo оптимизация. Tекстово съдържание - създаване на оптимално текстово съдържание

 

Мит # 1: Само първия ранг има значение

Много електронни книги и други ресурси, които собствениците на фирми използват, ще поставят важен акцент върху необходимостта да бъдат на върха на резултатите от търсенето, независимо дали това е в Google Търсене, други двигатели или дори на места като социалните медии. Но проучванията показват, че хората често ще търсят други резултати и ще превъртат надолу през страницата. Да бъдеш на върха на втора страница, например, може да бъде много полезно за трафика. Също така, класирането в търсенето е само една част от пъзела. Сега Google поставя други резултати на страницата като социални препоръки и местни резултати, което означава, че има много други възможности, които са отворени за вас, а да бъдеш първо място вече не е толкова важно, колкото някога е било.

Мит # 2: Можете да направите SEO без външна помощ

Правенето на SEO просто означава, че следвате набор от техники и процедури, за да увеличите шанса на потребителите на мрежата да отидат на вашия сайт. Вярно е, че всеки може да научи тези техники и ако сте собственик на уеб сайт и искате да направите своя собствена SEO, тогава можете да прекарате времето, за да научите и приложите тези техники. Но SEO може да бъде сложна и докосва много области като онлайн маркетинг, кодиране, технически аспекти, заедно с PR уменията. Повечето собственици на бизнес просто не разполагат с всичко необходимо, за да свършат страхотна работа в SEO, и затова съществуват много агенции, които предлагат помощ. Един прост ИТ работник или онлайн маркер често не е достатъчен, ако искате наистина добри резултати.

Мит # 3: META таговете са много важни

Преди това всяка страница на вашия сайт се нуждаеше от META тагове, за да се класира добре. Това са малки парчета код, които ще дадат на Google списък с ключови думи и описание. Търсачката ще се базира на тези, за да разбере за какво е вашият уеб сайт. Сега обаче тези изобщо не влияят на класирането ви. Google и Bing спряха да се грижат за META таговете, за да индексират сайтовете. Въпреки това, те не са безполезни. Например, етикетът за описание ще бъде текстът, който често се появява до връзката, която се показва в резултатите от търсенето, така че все още е полезна част от действието.

Мит # 4: богатите на ключови думи имена на домейни се класират по-високо

Още в дните на дотком, използвано е, че използваният от вас URL адрес е много важен. Google постави голямо значение на името на домейна и ако можете да получите име, което да съдържа ключова дума в нея, ще спечелите голямо предимство пред други сайтове. Ето защо много компании в края на 90-те години купуват имена на домейни за много пари. Но сега процесът на индексиране разглежда само съдържанието на страниците ви, а не името на домейна. Това име е все още важно, защото хората все още могат да го видят, но това няма да ви накара да се класирате по-високо.

Мит # 5: Трябва да изпратите сайта си до Google или други търсачки

Всички търсачки са имали формуляри за подаване на URL адреси, където можете да изпратите сайта си в Google и други. Всъщност те все още го правят, но този процес не е необходим. В роботите, които тези двигатели използват сега са достатъчно сложни, че всеки нов сайт ще бъде намерен в рамките на няколко дни, ако не и часове. Единственият път, когато трябва да се притеснявате за представянето на сайта си е, ако по някаква причина не е бил индексиран автоматично след няколко дни.

Мит 6: Подаване на карта на сайта ще повиши класирането ви

Google предлага интерфейс за уебмастъри и от там можете да изпратите карта на сайта, която е XML файл, съдържащ връзки към всяка страница на сайта ви. Някои собственици на сайтове отделят време, за да изпратят такъв файл всеки път, когато правят промяна, но това не е необходимо. Подаването на Sitemap не променя класацията ви, а само добавя страници, които вече не са индексирани. Ако вашият сайт е типичен и има връзки към всички страници, тогава той няма да е необходим.

Мит 7: SEO няма нищо общо със социалните медии

Преди появата на Facebook и Twitter, SEO беше единствената техника, с която да се получи трафик по органичен начин. Но сега социалните медии са навсякъде, а линията бързо се размива между двете. Докато някои маркетолози все още считат SEO и социалните медии за различни животни, истината е, че те са много тясно свързани. Например Google вече поставя своята социална мрежа, Google Plus, в резултатите от търсенето си. Ако можете да получите достатъчно влиятелни хора, които да говорят за вашия продукт и връзка към вашия сайт, тогава техните препоръки ще се появят във всеки резултат от търсенето с Google, който техните приятели правят. Това ясно се отразява на SEO. На обратната страна Facebook също започна да търси, като наскоро въведе техния Open Graph двигател, който търси на базата на приятели и интереси. Така че двете области са тясно свързани и все по-близо.

Мит 8: Google не чете CSS файлове

Google ботът беше доста примитивен и видя само текст, поради което много хора се концентрираха върху текстовата част на своя уеб сайт. Но сега този двигател е много сложен и чете JavaScript, CSS и др. Роботът определено може да види дали презентацията на сайта Ви е привлекателна за потребителите или не. Например, ако някой търси в мобилно устройство и нямате разположение за мобилни устройства на сайта си, може да пропуснете.

Мит 9: Трябва постоянно да актуализирате началната си страница

Някои хора мислят, че като актуализират съдържанието на тяхната начална страница през цялото време, те ще се класират по-високо или не я актуализират, тяхното класиране ще спадне. В повечето случаи това не е така, защото ако имате страница за продажба, която предлага продукт, тогава няма да има причина да актуализирате тази страница, освен ако не се промени нещо за продукта и Google очаква това.

Мит # 10: H1 заглавието има по-голяма стойност от останалата част от текста

Структурата на страницата ви се вижда от Google и други двигатели, но трябва да осъзнаете, че много сайтове са структурирани много по различен начин. Като такъв, никой специфичен етикет няма повече стойност от друга. H1 таг е просто заглавка, която съответства на CSS запис, за да може потребителят да види страницата ви по определен начин. Това не кара Google да класира страницата ви по различен начин, ако вместо това използвате H2 тагове или ако ключовите Ви думи са предимно в текста, а не в конкретен CSS маркер.

Мит # 11: Свързването с други високо класирани сайтове помага за класирането ви

Някои сайтове се опитват да се свържат с много други сайтове с висок авторитет, за да помогнат на класирането им, но това изобщо не помага. Google използва PageRank, за да реши как ще се класира сайтът ви, и че алгоритъмът се основава на това колко полезен е сайтът ви за други хора и като такъв той ще разглежда само колко други хора са свързани с вас. Дали ще се свържете с тях, няма значение. В противен случай всеки сайт може да се издигне до върха, просто като се свърже с милиони сайтове, което не е така.

Мит # 12: Използването на автоматизирани SEO методи винаги е спам

Много хора използват автоматизирани SEO методи, които не попадат в областта на спама. Много компании имат много големи сайтове и използват автоматизирани скриптове, за да направят много от работата на SEO. Дали методът е спам или не, се основава на резултата, а не на това как е автоматизиран.

Мит 13: PageRank е единственият фактор, който има значение

Алгоритъмът, който Google използва, за да класира сайтовете, е PageRank, който определя колко полезен е сайтът за другите. Но резултатът също така показва индикации от стотици други източници, както казва Google. Някои от тези входове се виждат лесно, като например, че сайтът ви се препоръчва от други хора в Google Plus. Това доказва, че има значение не само PageRank. Компанията остава неподвижна за това колко входа има и колко е важно всеки да се претегли, но е ясно, че има повече неща, отколкото само PageRank. С това обаче все още се смята, че PageRank е най-важният фактор, а страницата PR1 винаги е по-добра от PR3.

Мит # 15: Заглавният таг е скрит от търсачките

Повечето от това, което Google вижда на сайта ви, е текстът, който е видим за потребителите, като например това, което се показва на екрана и се визуализира в уеб браузър. Като такава би било лесно да се мисли, че заглавието не е прието. Въпреки това, вашето заглавие е много важно за SEO, защото това е текстът, който се появява на линка, върху който хората ще кликнат. Google не само го използва, за да подпомогне класирането ви, но и хората ще го видят, когато отидат да кликнат върху сайта ви.

Мит # 16: Използваемостта не влияе на SEO

Целият смисъл на SEO е да придобиеш трафик и да накараш хората да останат на твоя сайт, за да могат те да се забавляват или да купуват вашите продукти и услуги. Като такъв, SEO много върви ръка за ръка с използваемостта, защото това е, което ще направи разлика в това дали някой остава на вашия сайт за дълго. Ако сайтът ви е труден за използване или навигация, хората лесно могат да отидат до следващия резултат от търсенето. Също така, самите търсачки ще разгледат оформлението и използваемостта. Ако вашият сайт е труден за навигиране за зрителите ви, той също ще бъде труден за робота, а наличието на лоша използваемост определено ще повлияе на класирането ви.

Мит 17: The.edu and.gov препратките са най-добрите

Вярно е, че сайтовете на most.edu and.gov са добре класирани и имат висок авторитет, защото те обикновено са официални сайтове, които са добре поддържани и не съдържат спам. Въпреки това, това е просто страничен продукт за това как те се поддържат, не е гаранция. Простият факт, че те имат домейн, който завършва с .gov or.edu, не помага за класирането ви. Ако имате обратен линк към някой от тези сайтове, той ще бъде толкова добър, колкото и колко авторитет има този сайт. Нищо не печелите от факта, че това е образователен или правителствен сайт. Публикуването на обратен линк на сайта на obscure.edu няма да ви помогне повече от публикуването му в неясен блог.

Мит 18: SEO се основава на количеството връзки, които сайтът има

Вярвайки, че успехът на една SEO кампания е да имате най-възможните препратки е неразбиране как работи класирането. Всеки алгоритъм за класиране, независимо дали е Google, Bing, Facebook и т.н., ще класира сайтовете въз основа на много различни фактори. За да направите успешен SEO, трябва да обърнете внимание на всички тези фактори, а наличието на много връзки е само една малка част от пъзела. Също така всяка връзка има своя собствена стойност на качеството. Често една връзка от популярен новинарски сайт, който говори за вашия продукт, ще бъде много по-ценна от спам стотици линкове към неизвестни блогове.

Мит # 19: Препратките са по-важни от съдържанието

SEO обикновено струва време и пари, и като такава е нереалистично да се мисли, че можете да направите всичко възможно във всеки аспект на онлайн маркетинга. Често трябва да правите избор, а някои може да се изкушат да се съсредоточат върху изграждането на връзки вместо със съдържание. Въпреки това, целта на SEO е да донесе добър трафик към вашия сайт. Качеството е много важно, а не само количество. Ако не разполагате с добро съдържание, сайтът ви няма стойност за никого и затова бързо ще загуби всяка полза, която ви предоставиха допълнителните връзки. Всъщност най-полезните препратки обикновено не са тези, към които имате директен достъп. Те са отзиви от известни личности във вашата ниша, новинарски сайтове, и всеки, който вече е орган, който говори за вашия продукт. Като имат добро съдържание, тези връзки могат действително да дойдат сами, просто чрез PR или от уста на уста. Но един куп препратки на блоговете с нисък авторитет няма да ви помогне много, а класирането, което може да получите от тях, няма да трае дълго, тъй като тези сайтове изчистват тези връзки. Вместо това се съсредоточете върху аудиторията си и се опитайте да разберете за кого пишете. Като произвеждате добро съдържание, помагате на сайта си в дългосрочен план.

Мит # 20: Платените връзки ще ви забранят от Google

Има много начини да получите връзки, а някои от тях включват и вид плащане. Но не всички платени връзки винаги са лоши, това зависи от начина, по който се случва това плащане. Например много сайтове, включително Google, предлагат рекламни услуги. Можете да закупите реклама в Adword, да отидете в друга рекламна мрежа и много сайтове предлагат свои рекламни услуги. Докато някои от тях няма да ви дадат никакво класиране, други биха могли, а тези са напълно легитимни. Плащането на сайт, който се фокусира върху вашата ниша, за да има връзка в стратегическо място, вероятно няма да ви забрани, но трябва да помните, че има методи, които ще го направят. Купуването на връзки с ниско качество в насипно състояние е един от най-добрия начин да премахнете сайта си от индекса.

Мит 21: Доброто съдържание е всичко, от което се нуждаете

Също като изграждането на армия от връзки няма да ви помогне да задържите трафика много дълго, да имате добро съдържание и нищо друго също не е достатъчно. Повечето хора са съгласни, че доброто съдържание е крайъгълният камък за успешното място. Като имате интересни и полезни публикации за посетителите си, можете да се уверите, че ще искат да посетят сайта ви и да останат там дълго време. Въпреки това, просто изграждането му не го прави известен. Дори и много добър сайт трябва да направи някои SEO, за да донесе трафик. Брандирането е изключително важно за всеки сайт и получаването на вашата марка там чрез SEO е единственият начин да получите очите върху това съдържание. Вашите статии и постове трябва да бъдат съчетани с добри входящи сигнали, а това включва много типични SEO методи, които могат да ви помогнат да се класирате в търсачките, така че хората да могат да намерят вашето съдържание.

Мит # 22: Google активно санкционира определени сайтове

Всеки, който е свършил някаква работа в SEO, е озадачен в някакъв момент, когато вижда странни капки в класирането. Може да изглежда, че не сте направили нищо лошо, увеличили сте всичките си маркетингови усилия, но все пак Google реши да ви класира по-ниско. Може да е лесно да се мисли, че сайтът ви е бил наказан по някакъв начин, но най-често това не е така. Google ясно заявява, че те санкционират само сайтовете, които нарушават условията за ползване, като активно следват неетични методи като потребители на спам. В повечето случаи проблемът е другаде. Една потенциална причина може да са неща, които други сайтове са направили, а не вие. Например, може би вашият конкурент е получил голям наплив от връзки, защото те се появяват в популярно телевизионно шоу. Друга причина е, ако Google промени част от вътрешния си алгоритъм, което се случва доста често и може да бъде катастрофално за някои сайтове. Много хора помнят актуализацията на Panda, която промени класацията на милиони сайтове. За съжаление в тези случаи може да бъде много трудно да се намери главната причина и да се поправи, и може да се наложи просто да работят по-усилено в SEO, за да спечелят класирането си обратно. Не се поддавайте на изкушението да отидете на спам методи или да обвините Google за това.

Мит 23: Google AdWords ще ви даде предимство

AdWords е много полезна програма от Google, където можете да поставите реклама на други сайтове, за да рекламирате свои собствени. Тя трябва да бъде част от всяка онлайн маркетингова кампания. AdWords обаче сама по себе си не спомага за повишаване на класирането Ви. Някои смятат, че тъй като една компания плаща на Google, те ще им дават преференциално третиране в органичното търсене, но това не е така. На всяка типична страница за търсене лесно можете да видите, че органичните резултати са отделени от платените реклами. PPC рекламната кампания ще ви даде класация в смисъл, че ще ви позволи да бъдете видяни в страниците с реклами на страницата, но това не влияе по никакъв начин на класирането ви на органичната страна.

Мит 24: SEO е нещо, което се прави само веднъж

Много сайтове правят тази грешка. Когато сайтът е нов и току-що е създаден, собствениците ще инвестират в правенето на някакво SEO, а след това мислят, че всичко е направено. Но точно като маркетинга в реалния свят, SEO не е нещо, което можеш да направиш веднъж и после да забравиш. Вместо това, това е непрекъснат процес, който трябва да се извършва за дълъг период от време, често цял живот на обекта. Това е така, защото мрежата не е писмена енциклопедия, а медия, която се променя непрекъснато. Появяват се нови конкуренти, търсачките променят алгоритмите си, появяват се нови възможности за маркетинг, а връзките, които са били добри, вече могат да станат остарели и не толкова важни. Чрез непрекъснато следене на вашите SEO усилия да гарантирате, че класирането ви няма да падне и можете да продължите да се фокусирате върху нови техники, които могат да се окажат по-добри.

Мит # 25: SEO компаниите могат да получат гарантирани резултати

Това е много често срещано, но напълно фалшиво твърдение, което някои маркетингови фирми обичат да използват. Те твърдят, че с помощта на методите си резултатите ще бъдат гарантирани. Но истината е, че никой не може да твърди, че определен метод е сигурен по същата причина, поради която SEO не е нещо, което правиш веднъж след това забрави. Всичко се променя онлайн и никога не се знае кога нещо, което е работило добре, ще престане да работи. Някои тактики са очевидно по-добри от другите, но никой не е гарантиран. Също така, ако има магически начин да се получи високо класиране, можете да бъдете сигурни, че ще изтече в някакъв момент, и тогава всеки ще използва същата тактика, правейки го безполезна.

Мит 26: Поставянето на твърде много връзки на страница може да ви накаже

Някои хора са казали, че определено количество линкове на една страница могат да бъдат лоши за вашето класиране. Например, поставянето на повече от сто връзки на целевата страница ще бъде лошо за Google и ще получите наказание по някакъв начин. Макар да е вярно, че спам линковете на една страница е нещо, което не трябва да правите, а ботът на Google има начини да открива, когато дадена страница е връзка с примамка, не трябва да се страхувате да създавате страници с много връзки. Докато те са подходящи и са част от нормалната навигация на сайта ви, тогава няма да има наказание. По-лошото, което може да се случи в тези случаи е, че Google може да реши да игнорира връзките от сто, но това е всичко.

Мит 27: Вътрешните връзки не са от значение за SEO

Много хора мислят за свързване само доколкото идват препратките, и се фокусират само върху това, други сайтове да се свързват със собствените си страници. Но вътрешното свързване също е важно, точно както оформлението на сайта ви е важно, защото търсещите роботи се опитват да действат като нормален уеб браузър, колкото могат. Ако сайтът ви има лоша вътрешна навигация, Google ще може да го открие и това може да ви накаже. Отделете време, необходимо за създаване на добри вътрешни връзки и лесна за използване навигационна система за вашия сайт. Това е нещо, което е лесно да се направи и не бива да пропускате тази стъпка.

Мит # 28: Facebook харесва или туитове са номер едно фактор в SEO

Социалните медии заемат централно място в това как хората днес намират информация в интернет, а сигналите, изпращани от тези сайтове, се подават в търсачките в реално време. Нито един съвременен бизнес не бива да пренебрегва социалните медии, просто заради времето, което хората прекарват във Facebook или Twitter. Въпреки това, никой социален сайт не е светият граал на SEO. Дори ако получаването на Facebook харесва, може да е важно, това не е повече от много други техники, които могат да бъдат използвани. Също така има аргументи, които сочат, че докато много хора прекарват много време в сайтове за социални мрежи, те го правят, за да говорят с приятели, да не купуват продукти, така че ползата от подобно все още не е такава полза от класирането в Google. Не трябва да пренебрегвате традиционните SEO и да се фокусирате само върху социалните медии.

Мит # 29: Ключовите думи вече не са подходящи

Сайтовете са били създавани с абзац в дъното, пълен с ключови думи, за да привлекат повече трафик, използвайки нещо, наречено пълнене на ключови думи. През последните години познатите маркетолози осъзнаха, че това вече не е необходимо, в действителност това е практика, която е силно обезкуражена от търсачките. Това обаче не означава, че ключовите думи все още не са много важни. Въпреки че не трябва да правите запълване на ключови думи на дадена страница, получаването на добър процент от ключовите си думи в действителния текст все още е от решаващо значение. Когато някой търси конкретен термин в Google, времето, в което тази ключова дума се появява на страницата ви, все още се претегля.

Мит # 30: Използването на по-големи заглавия ще подобри класирането ви

Заглавните тагове като H1 или H2 имат значение, защото търсачките разглеждат оформлението на вашия сайт, така че трябва да имате заглавия, които имат смисъл и съдържат ключовите Ви думи, така че търсачката да знае за какво е съдържанието. Въпреки това размерът или стилът на тези заглавки, като например кои аргументи на CSS използвате, няма значение, тъй като Google и други търсачки се интересуват от съдържанието и използваемостта, а не от художествения стил.

Мит # 31: Ключовите думи трябва да са точно съвпадение

Вярно е, че думите трябва да съответстват на това, което хората въвеждат в дадена търсачка, но има аргументи за използването на думи, различни от избраните от вас ключови думи. Например, повечето думи имат много синоними, а хората въвеждат тези синоними през цялото време. Като използвате по-голям избор на ключови думи, можете да бъдете сигурни, че ще намерите и тези търсения. Също така, докато ключовите думи ще доведат сайта ви до резултатите, независимо дали някой ще кликне върху връзката ви, зависи от това, което казва заглавието на тази връзка. Като притежавате умно заглавие, нещо, което хората биха искали да кликнат върху, вие печелите повече, отколкото просто като повтаряте списък с ключови думи.

Мит # 32: PageRank вече няма значение

Когато Google за пръв път започна да бъде най-популярната търсачка и всички се съсредоточиха върху класирането, PageRank стана критерий номер едно за всеки маркетолог. Той е бил и може би все още е входният показател, който влияе на класирането най-много, но компанията много пъти е била наясно, че сайтовете са класирани на стотици различни показатели, а не само на PageRank. В резултат на това някои са престанали да се грижат толкова много за PR класирането. Това обаче не означава, че PageRank вече няма никакво значение. Макар да е вярно, трябва да се съсредоточите върху други неща, трябва да следите и вашия PageRank.

Мит # 33: Google Анализ може да шпионира хората

Google Анализ е най-популярният аналитичен софтуер, използван от сайтове в мрежата, и в резултат на това някои хора смятат, че те са шпионирани. Но компанията многократно е казвала, че не се предават лични данни чрез Google Анализ. Всъщност, ако действително използвате тази услуга на собствения си сайт, можете да видите, че данните, до които имате достъп, са анонимни и виждате само цифри, а не физически лица.

Мит # 34: Трябва да завършите сайта си, преди да започнете да се тревожите за SEO

SEO може да се разглежда като форма на маркетинг и повечето маркетингови усилия се правят, след като сайтът е завършен, но има стъпки, които трябва да предприемете преди. Например трябва да сте сигурни, че имате добро оформление, добра навигация, META тагове, заглавия и т.н. Всички те са част от SEO и трябва да се направи, докато изграждате сайта. Също така не забравяйте, че търсачките могат да намерят сайта ви веднага щом е на живо, така че искате вашият SEO да е готов всеки път, когато Google го обхожда.

Мит # 35: Изкупуването на връзки, харесвания или туитове ще помогне на сайта ви да се класира по-добре

Има много сайтове, които продават Фейсбук харесвания, последователи и т.н. Често тези услуги изглеждат доста евтини, като 10 000 харесвания за $ 10. Въпреки това, в повечето случаи те не си струват парите. Първо, те обикновено са фалшиви акаунти, ботове, които просто следват маса за определена цена. Те не са истински хора, което означава, че никой няма да види тези социални сигнали и в резултат на това те няма да увеличат вашето класиране. По-лошото е, че много сайтове като Facebook, Twitter и Google забраняват тези видове действия и ако ги откриете, можете да бъдете изтрити.

Мит # 36: Платените връзки винаги идват от сенчести места

В случай на насипни услуги е вярно, че много от тези платени връзки ще идват от сенчести източници, включително ботове или пълномощници. Въпреки това, много уважавани сайтове продават връзки и под формата на реклама или дори преференциално третиране. В тези случаи може да имате много легитимни връзки на сайтове с висок авторитет, а тези могат да помогнат на сайта ви да се класира по-добре в търсачките.

Мит # 37: Google няма да открие лоши или спам връзки

Някои от хората, които купуват насипни връзки или използват автоматизирани методи за спам блогове, смятат, че Google няма да ги открие и че ще спечелят от неетичните си практики. В много случаи това може да е вярно, тъй като Google и други търсачки не са част от тайната полиция. Но докато отделните лоши връзки не могат да бъдат открити, по-големият риск е, че сайтовете, на които са поставени връзките ви, ще бъдат намерени и премахнати от индекса, или че действителният алгоритъм ще бъде променен, за да направят тези препратки ирелевантни. Когато това се случи, може да откриете драстична промяна в класирането.

Мит # 38: Не трябва да поставяте твърде много изходящи връзки

Някои хора смятат, че те трябва да се свързват само с малък брой изходящи сайтове. Има само един случай, когато свързването с други сайтове може да ви навреди, и това е, ако станете част от мрежата за препратки единствено с цел повишаване на класирането. В този случай, когато се открие един обект, всички те могат да бъдат засегнати. Но във всеки друг случай, Google и други търсачки не се интересуват от това колко изходящи връзки имате, и няма ограничения за това колко често можете да свързвате към други сайтове.

Мит # 39: С добра SEO не се нуждаете от PPC маркетинг

Някои сайтове ще прекарат много време в SEO и ще получат големи органични резултати, но дори и тогава PPC кампаниите могат да бъдат полезни. Проучванията трябва, че често не са едни и същи хора, които кликват върху реклами в сравнение с тези, които кликват върху органични връзки, така че може да си струва да направите и двете, ако имате пари за него. Също така, PPC връзките ви гарантират, че ще ви струват само когато някой кликне и не страдат от промени в алгоритми като Panda update.

Мит # 40: Можете да манипулирате класирането на търсенето

Това е мит, който много маркетингови сайтове се опитват да популяризират, фактът, че по някакъв начин могат да манипулират класирането на търсенето по начин, който е извън традиционните SEO. Целият смисъл на SEO е да опитате и да класирате сайта си по-добре. Ако има друг метод, който действително работи, то по дефиниция ще бъде част от SEO. Истината е, че няма магически начин за манипулиране на класацията за търсене, и обикновено когато някой каже, че може, това, което те означават е, че те ще използват неетични начини да ускорят вашето класиране. Но използването на спам и други стратегии за спам означава, че вашият сайт е изложен на риск. Може да имате тласък сега, но да платите за него по-късно.5. Seo оптимизация. Tекстово съдържание - създаване на оптимално текстово съдържание
Seo оптимизиране - seo оптимизиране - сео оптимизация на уеб сайтове. Маркетинг и реклама, оптимизиране на сайт


Професионални SEO услуги могат да повдигнат сайта Ви над конкурентите си. Според експерти по SEO те помагат на собствениците на фирми да доставят сайтовете си до най-добрите търсачки. Те гарантират, че сайтът има уникална настройка, която привлича интернет потребители. Експертите за оптимизация на търсещи машини прилагат най-новата услуга за анализ, която има положително въздействие върху уебсайт. SEO компании са изправени пред голяма конкуренция в областта на SEO. Въпреки това, те въвеждат гарантирани SEO услуги, за да се справят с конкуренцията.

Тези SEO компании имат стратегия, изискваща от клиентите да плащат основните търсачки (включително Google и Yahoo) за месечна поддръжка на уебсайта. Въпреки това, компанията има гарантирани SEO услуги, където клиентите не плащат поддръжка за този месец.

Google остана на върха, тъй като разполага с точни методи и алгоритми, които предоставят надеждни резултати на търсещите. Google обаче е затруднил уеб разработчиците да използват оптимизационни трикове при манипулирането на търсачките. Ето защо SEO компании имат гарантирано възстановяване на пари SEO.

SEO компаниите гарантират, че гарантираните услуги за SEO включват насоките за уеб администратори на Google. Насоките за уеб администратори увеличават ранга на сайта и активността при търсене. Услугите, които клиентите получават от SEO експерти, са като маратони. Въпреки това, клиентите трябва да са наясно, че SEO триковете могат да имат голямо влияние върху уеб сайта и да го повредят, поради което трябва да използват легитимните стратегии за SEO, за да получат впечатляващи резултати.

Въпреки че може да се чете много за класирането на търсачките, нито една компания за оптимизация на търсачки не може да гарантира, че неговият сайт ще получи първата страница в резултатите от търсенето с Google или Yahoo. Въпреки това, SEO компаниите имат гарантирани SEO услуги и е чудесно, когато се подпише с Google. Факт е, че SEO услугите уверяват клиентите, че дори ако сайтът няма да се класира сред най-добрите търсачки, парите няма да бъдат отпадъци заради възстановяването.

Много уебмастъри са объркани, когато наемат SEO експерт за оптимизация на търсачки. Въпреки че експерти по SEO се смята, че спестяват време и подобряват сайтовете за уебмастери чрез SEO стратегии, те също могат да осуетят уебмастърите. По този начин, уебмастъри трябва да разследват предимствата и недостатъците на SEO услуги. Основните задачи на SEO експертите са:

- Уверете се, че сайтът е добре прегледан в съдържанието или структурата
- Осигуряване на оптимизация за търсещи машини SEO съвети за развитието на уебсайта като използване на JavaScript и уеб хостинг
- Разработване на съдържание на уебсайтове чрез SEO услуги
- Осигуряване на онлайн кампании за подобряване на бизнеса
- Проучване на ключови думи
- Оферта SEO обучение

Въпреки това, уебмастъри могат да разберат оптимизация за търсачки SEO чрез уеб сайтове. Те ще разберат ползите от наемането на SEO експерт и какво да очакват от него.

Ясно е, че когато уебмастърите наемат SEO експерт за оптимизация на търсачки, те имат по-голям шанс да оптимизират своите SEO услуги. Когато искат да започнат нов сайт е добре да потърсите уеб разработчици, които имат талант за уеб дизайн. Уеб разработчикът ще гарантира, че сайтът на уебмастъра ще достигне най-високото класиране на търсачки като Google или Yahoo. Уеб разработчикът също помага за подобряване на съществуващ сайт.

Въпреки това, уебмастърите трябва да задават няколко въпроса за SEO оптимизацията, включително:

1. Има ли предишни примери и свидетелства от минали клиенти?
2. Следват ли те указанията на уебмастъра на Google?
3. Прилагат ли се услугите за интернет маркетинг в интернет за подобряване на онлайн бизнеса?
4. Има ли опит в индустрията на уебмастъра?
5. Има ли познания за страната / града на уебмастъра?
6. Имат ли опит в разработването на сайтове за международни компании?
7. Какви са най-добрите SEO техники за реализиране на сайта на уебмастъра?
8. Колко дълго е SEO експертът в уеб дизайна?
9. Има ли SEO експерт добри комуникационни умения при извършване на промени на сайта на клиента?

Въпреки че експертите по SEO осигуряват страхотни SEO услуги на своите клиенти, има няколко, които разрушават индустрията за уеб дизайн чрез тяхната алчност в маркетинговите усилия и манипулират ранга на търсачката. Ако оптимизацията за търсачки SEO не включва етични практики, сайтът може да има слаба видимост в Google или дори да бъде премахнат от индекса на Google.

SEO и маркетингът в социалните медии гарантира, че сайтът има най-добрия SEO интернет маркетинг, което означава, че тяхната компания може да остане конкурентоспособна в онлайн пазара. Всичко, което индивидът трябва да направи, е преход в онлайн бизнеса си.

SEO Интернет маркетинг има основни компоненти, които развиват трафика на уебсайта и най-добрите класации на търсачките. Въпреки това, уебмастърите трябва да знаят, че тези компоненти не са лесни за получаване. Те трябва да прилагат формули и SEO стратегии за постигане на ефективни резултати. Има много сайтове, предоставящи подходяща информация за SEO и онлайн маркетинг, и можете да се поучите от тях.

Ако някой бизнес не разполага със стратегии за интернет маркетинг, той или тя ще се нуждаят от помощ от експерти по SEO. Те ще трябва да намерят SEO експертни уебсайтове, които ще помогнат на сайта на собственика на бизнеса да имат много клиенти в онлайн маркетинга. Задължението на SEO експертите е да създават експозиция към бизнеса. Те се фокусират върху целите на SEO интернет маркетинга и осигуряват най-висок ранг на търсачки като Google и Yahoo. Въпреки това, за да се постигне всичко това, уеб разработчиците използват SEO потребителски услуги, които имат дълготраен SEO ранг на Google.

SEO компании гарантират, че вашият сайт има всички SEO интернет маркетинг като подобряване на бизнеса, локализирани продажби на продукти, висококачествено онлайн поколение и останалите. Webmasters са гарантирани да останат конкурентни в онлайн бизнес, ако те се придържат към SEO експерти. Те ще имат всичко необходимо, за да осигурят бизнес успех.

Собствениците на фирми, които имат бизнес сайт губят огромни суми пари от онлайн маркетинга. Те трябва да знаят, че SEO интернет маркетингът задължава бизнес уебсайт, тъй като той е необходим онлайн маркетингов инструмент. Уебсайт или блог е същото като новинарски реклами, бланки или жълти страници. Въпреки това, уебсайтът трябва да бъде лесен за употреба и точно както рекламата е важна, уебсайтът на SEO е същият.

Вярно е, че 44% от малките предприятия нямат уебсайт или блог. Те не могат да достигат до 73% от интернет потребителите всеки ден. Ако фирмата ви има уебсайт, клиентите могат да проучат най-новите продукти, които фирмата на собственика на фирмата предлага. SEO Интернет маркетинг може да помогне на всяка компания чрез техния сайт да продава продукти. Всички предприятия трябва да разполагат със собствен уебсайт, включително компании, използващи уебсайтове, осигурени от застрахователите.

 


6. Seo оптимизиране на уеб сайтове - повишаване на уеб трафик от търсачките
Seo оптимизация. Позиции в търсачките - подобряване на позициите в търсачки като Google


Номер едно в Google; това е, което всеки бизнес иска за своя уебсайт. Въпреки това, покачването на върха на страницата с резултати от търсенето на Google включва много старателна работа. Процесът на оптимизация за търсачки е от жизненоважно значение, за да се стигне до върха на уебсайтовете, но с нарастващата конкуренция фирмите искат по-бързи резултати.

Разнообразие от най-добрите SEO инструменти са разработени с цел да се помогне на SEO експерти и професионалисти в стремежа им да не получават само уебсайтове на върха на купчината, но и да ги пазят там. Тези най-добри SEO инструменти са се възползвали много от бизнеса, като генерират много трафик за техните уебсайтове и допринасят за общата им печалба.

Нека да разгледаме по-отблизо някои от тези топ SEO инструменти!

SEMrush

SEMrush е един от най-всеобхватните SEO инструменти там и е често оценен топ SEO софтуер. SEMrush подчертава необходимостта от анализи в SEO. Освен предоставяне на основна помощ SEO като идентификация на ключови думи и вписване на вашия сайт в различни директории, SEMrush предоставя задълбочена информация за не само вашия сайт, но и вашите конкуренти. Потребителската база на SEMrush е абсолютно масивна, като повече от 500 000 потребители са я пробвали и наистина са се възползвали от използването им за съответните си SEO кампании.

SEOProfiler

SEOProfiler пакети във всички необходими инструменти SEO в един всеобхватен софтуер. Този топ SEO софтуер проследява всички актуализации на различни алгоритми на търсачката, за да поддържа вашия уебсайт напред в надпреварата за първо място в Google. Персонализираните отчети могат да се създават на SEOProfiler, а най-хубавото е, че отчетите могат да се разглеждат идеално на всички устройства. SEOProfiler подхожда на бизнеса от всякакъв мащаб и са идеални за екипно базиран подход към SEO, тъй като поддържа много потребителски акаунти.

Уеб изпълнителен директор

Уеб изпълнителен директор покрива всеки аспект на SEO с апломб. Дали това е основна SEO задачи като ключова дума изследвания и ранг за проследяване, посветен SEO задачи като социални медии за проследяване и местни SEO, или аналитични инструменти като проследяване на изпълнението и конкурентни изследвания, уеб CEO е идеален за всички видове изисквания SEO. Считан за един от най- добрите SEO инструменти, които са били разработени, Web CEO пакети в 15 задължителни инструмента, всичко на едно място. Какво още? Тук можете да създавате и брандирани отчети!

SEO Powersuite

SEO Powersuite е комбинация от четири инструмента; Линк асистент, одитор на уебсайтове, ранг тракер и SEO Spyglass. SEO Powersuite успя да се утвърди като един от най-рентабилните SEO софтуер. Софтуерът също е получил много похвали заради интерфейса, който прави нещата изключително лесни дори и за първоначалните потребители. Този крос-платформен SEO инструмент е изпробван и тестван от много водещи имена сред Fortune 500 компании в света.

IBP

За по-добро класиране на търсещите машини и повишена рентабилност, iBusiness Promoter или IBP се превърна в популярен избор за много хора, занимаващи се с SEO. IBP прави трите важни SEO задачи, оптимизиране, популяризиране и проследяване, много прости и постоянно следи всички търсачки за промени в съответните им алгоритми. Няколко фирми са съобщили за финансови ползи, след като са използвали ИБП за своите изисквания за SEO.

 


Seo - сео оптимизиране. Оптимизация на уеб сайтове. Seo оптимизация на сайт