Е-бизнес -

изработка на сайтНачалостатииСтатииЕ-бизнесЕ-бизнес

Е-бизнес -

Е-бизнесОнлайн бизнес е широко понятие което съдържа в себе си всички възможности за искарване на пари в интернет. Най-разпространените методи за печелене на пари онлайн са онлайн търговията, интернет рекламата и уеб услугите. Бизнесът в интернет може да се усъществява в продажбата на продукти, предлагането на услуги или реклама. Online бизнес е всяка дейност в интернет която има за цел, реклама, продажба или помощ за извършване на определена дейност.

Възможностите за осъществяване на интернет бизнес са най-вече изразени в следните 3 категории:

Търговия - най-добрият вариянт за осъществяване на електронната търговия е онлайн магазинът. Онлайн магазините са често използвани за търговия в интернет защото за реализирането на продажба не е нужен оператор.

Реклама - рекламирането на стоки, продукти и услуги в интернет дават възможност за печалба, печалба която може да достигне колосални размери. Рекламирането в интернет може да се осъществи не само , ако разполагате с уеб сайт или блог, но и ако разполагате със страница в социалните мрежи например с висока посещаемост.

Услуги - предлагането на определен вид услуга в интернет също може да нарастне до интернет бизнес, това зависи само от броя потребители които имат достъп до информация относно тези услуги.

Възможности за интернет търговия

Онлайн търговия
Реклама в интернет
Онлайн услуги
Онлайн бизнес - интернет бизнес и търговия

Онлайн бизнес - локален бизнес и бизнес онлайн

Онлайн бизнес - бизнес идеи и реализирането на бизнес в интернет

Онлайн бизнес - домейн имена и хостинг, наете сървъри и услуги


 

 

 

Е-бизнес

Е-бизнес:

Тагове: Електронен бизнес Електронен бизнес реферат Какво е е бизнес Електронен бизнес примери Категории електронен бизнес Електронна търговия Разликата между е бизнес и е търговия Разликата между е-търговията и е-бизнеса

# Предишна страница
Следваща страница #

Е-бизнес -