>
  • Онлайн търговия

Висококачествен уеб дизайн и онлайн маркетинг. Интернет рекалама и сео оптимизиране. Mного изгодни цени SEO
ЧАСТ ОТ « WEBPROEUROPE »

Онлайн търговия Онлайн търговия

Изработка на онлайн магазин, Online търговияOnline търговия е процев в интернет в които дадено лице или организация предлагат на уеб пазара стоки, чрез своя уеб сайт или определени за тази цел сайвео. Търговията в интернет е сложен процес тъй като тои се състои от подбор на правилни за разплащане системи, но също така и от начини за предлагане на стоки или услуги. Най-добрият вариант за електронната търговия е да разполагате със уеб сайт.

Този уеб сайт обаче се различава от всички останали видове уеб сайтове тъй като съдържа в себе си не само информация, но и може автоматизирано да извърши продажбата.

 

Възмоности:

Собствен онлайн магазин

Изграждането на свой собствен онлайн магазин е най-доброто решение, ако искате да търгувате в интернет. Този факт се дължи на възможноста сами да определяте визията и функционалноста на страниците в които се предлагат вашите продукти или услуги. Онлайн магазинът е снабден с административен панел, търсачка и елементи които дават възможност за избор на продуктите и тяхното групиране в т.нар онлайн поръчка. Онлайн магазина е автоматизирана система и не е нужно намеса на оператор за осъществяване на поръчка както във фирменият уеб сайт например.

Amazon

В тази платформа за интернет търговия Вие можете да предлагате неопределен брой продукти или услуги, които обаче не можете да подредите както в онлайн магазина.

Ebay

Този метод за търгуване онлайн има сериозни преимущества тъй като високата му посещаемост гарантира, че продуктите които предлагате ще бъдат забелязани широка аудитория.

Olx

Това е българският аналог на ebay и amazon, системата оlx.bg дава възможност за предлагане на продукти и услуги напълно безплатно, след регистрация.

Електронна търговия и онлайн магазини

 

Избор на бизнес идея за онлайн търговия
Анализиране на методите за търгуване в интернет
Онлайн магазин - изработка и поддръжка

Онлайн търговия - особенности на търговията в интернет

Web търговия - онлайн магазини и търговия

Онлайн търговия - електронна търговия и бизнес в интернет

Интернет търговия - оптимизация на онлайн магазин


Онлайн търговия

Онлайн търговия:

Тагове: онлайн уеб интернет търговия бизнес нов съвети магазин административен панел

предишна страница НАЗАД

Онлайн търговия - интернет бизнес. Маркетинг и реклама на онлайн магазин