Уеб дизайн - изработка на уеб сайт. Web дизайн, редизайн и seo

Изработка и дизайн на уеб сайтове, сео оптимизация, маркетинг и интернет реклама

WEB ДИЗАЙН

Онлайн търговияИзработка на уеб сайт - уеб дизайн, seo оптимизация - маркетинг и реклама

УЕБ ДИЗАЙН - Когато в интернет пространството се говори за уеб дизайн и изработка на сайтове трябва да се знае, че това е специфична дейност която се разделя на няколко подгрупи. 1. Фирмен уеб сайт - Например при изработка на фирмен уеб сайт е нужно да се знае, че е по-добре той да не съдържа административен панел и да е съставен от по-прости елементи. Съдържа малък брой страници и сравнително кратко съдържание. 2. Онлайн магазин - той пък от своя страна се създава от по-сложни елементи и скриптове, задължително е той да е динамичен. Много сложен вид уеб сайт със сложен админ. панел и много особености. 3. Рекламен уеб сайт - неговите елементи са разположени в зависимост от целта и вида реклама която е с приоритет. Рекламният уеб сайт съдържа също като фирмения сайт сравнително малък брой страници. 4. Флаш уеб сайт - няма широко приложение в интернет тъй като не се индексира от търсачките, но пък превъзхожда с визия и дизайн. Този вид сайтове се използва при по-специфични нужни на локалния и онлайн бизнес. 5. Корпоративн уеб сайт - най-сложен за изработка, защото не се разполага със стандартна платформа за извършване на конкретни функции и действия които се извършват по автоматизиран метод. Изключителната прецизност е задължително условия при изработка на този тип уеб сайт. 6. Онлайн директория - тук е редно да кажем, че тези уеб сайтове се различават от останалите по това, че потребителите могът да предлагат, добавят или променят съдържанието на сайта. Директориите за добавяне на линк например са такъв вид уеб сайтове, тези за публикациите от интернет също. Изработка на уникален уеб дизайн, поддръжка и консултации с професионалисти. Намаления на онлайн магазини, фирмени уеб сайтове и уеб директории. Изграждане на административни панели, регистрация и търсене. Статистика в реално време, обратна връзка и автоматизирани функции.

1. Web дизайн -

Уеб дизайн. Електронен магазин -

 


2. Web дизайн -

Уеб дизайн. Продуктов уеб сайт -

 


3. Web дизайн -

Уеб дизайн. Онлайн директория -

 


4. Web дизайн -

Уеб дизайн. Социална мрежа -

 


5. Web дизайн -

Уеб дизайн. Корпоративен уеб сайт -

 


6. Web дизайн -

Уеб дизайн. Фирмен сайт -

 


7. Web дизайн -

Уеб дизайн. Информационен сайт -

 


8. Web дизайн -

Уеб дизайн. Рекламен уеб сайт -

 


9. Web дизайн -

Уеб дизайн. Мобилно приложение -

 


онлайн магазин

1. Изработка на сайт

Преди да започне изграждането на сайта, трябва да се уточни дали той ще е статичен или динамичен, след това какъв тип ще бъде: 1. Личен сайт, 2. Блог (Blog), 3. Информационен портал, 4. Медиен портал, 5. Корпоративен сайт (Фирмен сайт), 6. Форум, 7. Лендинг страница (Landing page), 8. Онлайн магазин, 9. Онлайн услуга, 10. Търсачка, 11. Социалните мрежи (Social networking service), 12. Уеб портал (Web portal). При избора на уеб сайт трябва да се определи какъв вид ще бъде той, след това е нужно да се определи какви елементи ще съдържа този уеб сайт. Уеб дизайна на всеки сайт зависи от приложението му и от целите за които е създаден той.

Виж още...

уеб магазин

2. Търговия в интернет

ю

Когато говорим за електронна търговия, разбира се наличието на онлайн магазин е задължително. За да се реализира проект с търговска цел в интернет е нужно повече от изрграждането на магазин в интернет. Дори да се осъществява само с онлайн магазин той трябва да отговаря на много изисквания за да бъде ефективен и конкурентно способен. Продуктите който се предлагат трябва да бъдат добре описани, а снимките да бъдат повече от един брой. Динамичният онлайн магазин дава по-лесно управление на нуждите на уеб бизнеса, тъй като предлага възможност за статистика, редактиране и управление на цялата идентичност на сайта. За да е по-ефективен даден онлайн магазин е нужно сайта да бъде лесен за употреба, да съдържа някой от задължителните елементи и те да бъдат оптимално разположени за да не се затруднява потребителя при използването му.

Виж още...

интернет магазин

3. Онлайн плащания

Някой от най-широко разпространените методи за плащане в интернет са: 1. Банков превод- можете да платите сумата във всеки банков клон; 2. ePay.bg - плащане през системата на ePay; 3. Кредитна/дебитна карта - поддържат се VISA, Master Card, Maestro, дебитни карти и други; 4. PayPal - за потребители, които са регистрирани в PayPal; 5. В брой в офис на EasyPay (не изисква регистрация) - плащане в офис на EasyPay; 6. B-Pay (банкомат) - заплащане на поръчката на банкомат с дебитна или кредитна карта; 7. Пощенски запис - изпращане на сумата по поръчката, посредством стандартна услуга на Български пощи; 8. Транскарт - плащане с карта Транскарт; 9. 2Checkout - поддържат се VISA, Master Card и др. кредитни карти. WebPro Europe разполага с всички платформи за плащане в интернет като банкови предови, плащане чрез дебитна или кредитна карта и много други. При използването посочените методи за плащане онлайн е нужно програмистите да се съобразят с факта, че потребителя трябва да може лесно да използва всички налични методи за разплащане

Виж още...

електронен магазин

4. Административна част

Административен панел на динамичните уеб сайтове дава възможност на всеки потребител с достъп (email и парола) до администрацията да редактира информацията за регистрираните потребители, поръчки и техният статус (потвърдена, не потвърдена, изпратена и т.н.). Административния панел на т.нар динамични сайтове дава възможност на потребители без специални познания по уеб програмиране да променя някои от основните функционалности на сайта. Също така дава възможност за по-лесно редактиране и оптимизиране на съдържанието на сайта.

Виж още...

електронни магазини

5. Афилиейт програма

Афилиейт мрежа може да се нарече всяка част от даден сайт която дава възможност на други потребители да използват връзки, чрез които да поставят в собствен блог или сайт продуктите или услугите които се предлагат в сайта Ви. Афилиейт програмата позволява на всички които притежават собствен блог или страница в интернет да търгуват със стоки и услуги. Affiliate маркетинг е най-разпространения метод за реализиране на печалба онлайн. Афилиейт маркетинг може да се реализира в собствен уеб сайт или блог, но и директно в уеб пространството без да разполагате с личен сайт или уеб блог.

Виж още...

онлайн магазини

6. Денонощна поддръжка 24/7

Поддръжката нон-стоп има за цел да отговори на въпроси и да премахне проблем(и) по всяко едно време от денонощието, като предотврати по-големи неприятности свързани с даден уеб сайт. Можете да се свържете с нас както по email, така и чрез другите възможности посочени в сайта ни: Viber, WhatsApp, Yahoo messenger, Google Talk и други. Състой се в това, че денонощно имате възможност да се консултирате с екипа на WebPro Europe . Също така се грижим сайта Ви да бъде винаги активен и работещ отлично. Ежедневен анализ на данните на сайта и други. Денонощното обслужване на клиентите ни повишава стандарта на работа и гарантира, че при наличие на нередност веднага ще бъде отстранена.

Виж още...

интернет магазини

7. Редизайн на уеб сайтове

Когато на един уеб сайт е нужно да се смени само визията, но информацията която има в сайта да си остане същата тогава се прилага т.нар редизайн. Например ако сайта е динамичен онлайн магазин може да се въведе новията дизайн, чрез програмните файлове, а съдържанието да остане същото каквата е и целта.

Виж още...

web магазини

8. Домейн име и хостинг

Избора на домейна за даден сайт е съобразен с нуждите на самият сайт например, ако сайта е фирмен домейна може да носи името на фирмата след което се избира дали той ще е .com, .eu, .org или друг вид. В случай, че сайта е онлайн магазин за технологии например е по-добре той да съдържа ключова дума която е важна за позиционирането на сайта. За домейните е важно да бъдат насочени чрез т.нар DNS към хостинга на който ще бъдат качени файловете на сайта. Съществуват няколко основни групи домейни: 1. Регионални (.us; .ru; .es и други) 2. Туризъм (.villas; .vacations; .voyage и други) 3. Търговия (.boutique; .bargains; .trade и други) 4. Изкуство (.photography; .gallery; .graphics и други) 5. Образование (.academy; .education и други) 6. Основни (.com; .eu; .net и други)

Виж още...

уеб магазини

9. Превод на над 20 езика

Пълния пакет който предлагаме за превод на сайт е услуга която има за цел да създаде версия на сайта с текст на посочен от Вас език. Детайлно разгледана се състой в копиране на текста и премахване на повторенията. След което се превежда и поставя в административния панем или html кода.

Виж още...

рекламен уеб сайт

10. Добавяне на валути

Това е въвеждане на определени валути и тяхнито правилно организиране за различните езици на сайта. Например когато сайта е преведен на английски език валутата трябва да бъде (£) ПАУНД, а когато потребителите се намират във версия на немски език цените да бъдат в (€) ЕВРО

Виж още...

Уеб дизайн - фирмен уеб сайт, онлайн магазин, рекламен сайт, флаш уеб сайт, корпоративен сайт, онлайн директория